Retkikohteet

Reppulautta-blogin melontaopas: julkinen betaversio
Töki kulmassa olevaa lootaa niin saat kartan isommaksiKartta on vielä toistaiseksi betavaiheessa, eli se saattaa muuttua aika radikaalisti aina kun keksin lisätä jotain. Ota huomioon että tässä kartassa esitellään nimenomaan packraftille sopivia melontakohteita, eli merellä tai suurten järvien saaristossa melomista en aio käsitellä ollenkaan.

Kartan lisätasolle on merkattu parkkipaikkoja ja muita tarpeellisia palveluita. Lisätaso on oletusarvoisesti piilossa (ellen ole juuri sillä hetkellä muokkaamassa karttaa), sillä symbolit haittaavat kartan selaamista.

Vihreällä merkityillä alueilla olen henkilökohtaisesti käynyt, oranssit alueet ovat todo-listalla seuraavana. Ota huomioon että Googlen karttasysteemi käyttää Mercatorin projektiota, joka vääristää kartan mittasuhteita. Vaikka eteläiset alueet näyttävätkin olemattoman pieniltä, myös ne voivat tarjota haasteita ja hauskanpitoa kokeneille. Samaten pohjoisen valtaisat erämaat eivät välttämättä ole vain kaikkein kokeneimpien tavoiteltavissa. Tunnustele rajojasi, mutta älä ota liian isoa harppausta kerralla.

2 kommenttia:

 1. Moro!

  Hienoa saada uusi suomalainen blogi packraftingista, alku näyttää oikein hyvältä, jatka samaan malliin!
  Itsekin suunnittelen packraftin hankkimista ja kaivelen illat netistä tietoa aiheeseen liittyen.
  Kuvista päätellen olet käynyt Oulangan yläosalla kellumassa, saisiko tuosta reissusta juttua tänne?

  -AK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sielläpä hyvinkin ja olen menossa kesäkuussa uudestaan. Oulangasta on tulossa reittikuvaus viimeistään tuon reissun jälkeen.

   Poista

Mitäs sä tästä kelaat? / Well, what do you think?